Skräddarsydd utbildning

Skräddarsydd utbildning på plats hos er
Vi vet att utbildningsbehovet skiljer mellan olika verksamheter. Därför anpassar vi alltid våra utbildningar utifrån ert behov och era önskemål.
Vi kan också slå ihop två eller flera utbildningar, vi utbildar på plats hos er. Vi kan samla ihop flera närliggande verksamheter för att få en kostnadseffektiv lösning. Adapts mål är att ni ska få bästa möjliga effekt av utbildningen.

Vad behöver din verksamhet?

Du som är arbetsgivare är skyldig att se till att dina medarbetare uppfyller kraven för deras aktuella arbete

Flertalet lagar och förordningar ställer krav på utbildning för chefer och arbetstagare. Nedan har vi listat de lagar som kan påverka butiker, kontor, resturang och lager. 

Lagen om Organisatorisk och social arbetsmiljö AFS 2015:4, Första hjälpen och krisstöd AFS 1999:07.  Arbetsplatsens utformning AFS 2009:2, Belastningsergonomi AFS 2012:2, Användning av personlig skyddsutrustning AFS 2001:3, Systematiskt arbetsmiljöarbete AFS 2001:1, Våld och hot i arbetsmiljön AFS 1993:2.

Adapt skräddarsyr utbildningar för att uppnå verksamhetens utbildningsbehov. Adapt gör en förstudie av er verksamhet för att innehållet ska vara relevant och anpassat så att deltagarna får ut maximalt av utbildningen.

En fördel med att skräddarsy en utbildning är att det blir mer kostnadseffektivt!

Utbildning är som bäst när den är relevant

Till alla utbildningar erbjuder vi att göra en förstudie som fångar upp företagets egna frågor och utvecklingsområden. Vi bygger på detta med egna observationer och skräddarsyr utbildningsmaterialet utifrån förstudien.
Våra utbildare har lång erfarenhet av både utbildning och praktiskt säkerhets- och arbetsmiljöarbete vilket ger oss möjlighet att utforma utbildningen efter era behov.

  

Utbildning      Gör en förfrågan idag!